Köpråd: bil för max 500.000kr komfort o sport

Lexus Is-F. 428 hkSvar på inlägget: Köpråd: bil för max 500.000kr komfort o sportatt rekomendera en opel till en kille som vill ha komfort och prestanda är ingen ide...vi pratar riktiga bilar här!


Insignia OPC innehåller både sport och komfort så det räcker och blir över, till ett rimligt pris dessutom. Det är ingen vanlig Kadett eller Corsa det handlar om.


Sommarbil/året runt-bil? För de pengarna hade jag köpt en Audi RS4 iallafall. Om jag nu hade velat ha sport och komfort. Annars en C6 Z06 eller Viper GTS för att de är så grymt porriga Men fan, finns många bilar du kan få för 500.000kr. En BMW M6 är ju grymt mycket fetare än en M3 eller M5. Bara att titta på blocket? Allting beror ju på. Sleeper eller utstickande?


Audi S5 kanske kan vara nåt?


Mercedes E55 AMG


Ja men det är en Opel, man lägger inte 500k på en bil med ett opel märke


Den hade jag köpt, sedan skulle jag köpa en fräck alu vinge på 2 meter i höjd och en jävla massa bling bling


Haha, +1.


Jag ser inte problemet. Jag köper hellre en top of the line Opel istället för den billigaste BMW som går att få tag på. Bara en jämförelse.


man får mycket bmw för dom pengarna ont: bmw m3 e46? alpina B3? finns så mycket


Må så vara men det är fortfarande en opel. Finns grymt mycket bättre bilar i den klassen.


Kom igen nu då, snåla inte på pajkastningen! KRIG! Men till ämnet hade inte ja heller tagit nån opel, finns många olika som redan nämnts.. Bmw, porsche, corvette, viper osv osv.. Ja hade då inte lagt 500k på en opel iaf :SKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka