Köpråd: Golf GTI -01

Hej jag har funderingar på att köpa en Golf gti. årsmodell 2001. Så frågorna är är den värd priset? ca 60k gått 13000 mil Hur bra går bilen? Lagom lätt trimmad är den ju, men hur mycket pallar kopplingen? Tacksam för svar.



Svar på inlägget: Köpråd: Golf GTI -01



jag hade en -99. helt klart en rolig bil, lite gokart känsla. det är ju inget fartvidunder kanske men en rolig bil. lätt trimmade. priset beror ju på utrustning osv. 13000 mil på 9 år är ju inte speciellt mkt. ja köpte min för 68k då hade den gått 9500 mil. det var ungefär 2 år sen! /Adde


ok, men som första bil tänkte jag, då räcker det med lite lagom fart sisådär. och det duger den till eller?


absolut! var min första bil oxå! fina bilar!


frågan är om man ska köpa en nu för ca 70k eller vänta ett halv år och kolla om det kommer någon annan? haha


Golf GTi är en perfekt förstabil


vad säger ni om tdi då? Om det står mellan en GTI och TDI? kan tanka billigt..


jag är emot diesel bilar, tycker dom känns trötta! Om du ska vänta kan bara du bestämma. kommer inte gå ner så mkt i pris, största prisraset har ju redan varit. bara slå till! vad är det för gti?


http://www.blocket.se/ostergotland/VW_G . 14&w=1 är klar med mitt körkort om ca 7-8 månader, så man kanske ska slå till trotts allt, den nya modellen av gti lär ju inte sjunka så mycket i pris på ett par år.


Klart du ska slå till på en GTI! Nu har ju inte jag Turbo versionen av GTin, men jag tycker själv att dom är ruggigt roliga att köra orginal! Sen med sänkning och andra däck så blir det ännu bättre.






men om du inte har körkort än så tycker jag att du ska vänta! om du inte ska ha den o övningsköra med?


okok tack för svaren, men såg de bilen jag skickade bra ut? Vi får se vad som händer


ja den såg fin ut! fin färg de där oxå. men ett helvete o hålla rent! men kan starkt rekomendera en gti när det är dags! lycka till!


ja den svarta färgen är riktig snygg, men som sagt ett helvete att hålla ren. Tack så mycket,


Någon som vet hur bra den håller när den är trimmad? alltså mest växellåda och koppling gäller det väl. Och hur mycket hk kan man få ut ur den? Och vad är lagom att ta ut så att alla delar håller, detta gäller alltså en golf gti -02 MVH. Johansson1


eftersom du har tid, vänta så länge du kan o försök få tag i en 03a, sista årsmodellen, 30 mer hästar och 6 växlad låda istället för 5. iom att du har möjligheten att ta "de bästa exet" så gör de tycker jag


ok men vad drar en golf gti då? om man kör normalt och inte gasar hela tiden?


ca. 0.8 blandad körning, tänk på att de vill ha 98 oktanig soppa förresten, 30 öre dyrare litern än 95..


hej igen, nu har tankarna kommit in på att köpa en tdi, vet någon hur bra en chippad tdi på 130hk går? Håller den måttet med en tdi? Trim möjligheter på den? inte så mycket vad jag vet men ni kan ju föreslå det som går. tack på förhand


VAG:s TDI 130 skjuter på ganska bra i Passaten, som är en ganska mycket större bil. I Golfen borde det röra på sig rätt bra, speciellt om man chippar den.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka