Köpråd volvo 945

skatten ligger på ~2000:- och jag betalar 608:- i helförsäkring hos volviaSvar på inlägget: Köpråd volvo 945själv betalar jag 430 kr i helförsäkring hos volvia på min ltt som är reggad med 171hk.


Gött det var inte dyrt direkt Det var nog allt jag undrardet tror jag. Tack så hemskt mycket till alla som har hjälpt till


Försäkring är ju lite olika beroende på vem som står som ägare osv.. Själv så betalar jag 273kr/mån för helförsäkring hos Volvia för min LTT. Skatten kostar 2001kr. Min LTT brukar ligga runt 1,2l/m blandad körning.


Jo jag vet, det kommer förmodligen bli lite dyrare eftersom man bara är 18 år. Man ingår ju i en så kallad riskgrupp:rolleyes:Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka