Köpråd bmw 520, årsm 2004

hej alla bilkunniga. jag har en bmw 520 i på g, den har gått 4400 mil endast. ingen m paket. ägarn vill inte säga reg nr till bilen. finns det risk att mätarn på denna bil är tillbaka spolad? kan man se / märka sånt? isf hur ? tacksam för svar.



Svar på inlägget: Köpråd bmw 520, årsm 2004



www.autopower.se, gå in på "importguiden" och läs. Men om ägaren inte vill uppge registeringsnumret känns nånting fel, och den har gott väldigt lite. Räkna lågt att den är 6år gammal, det blir 700mil om året. Hade det varit en liten 1-serie eller liknande "typisk andrabil" hade det inte varit så uppseendeväckande men att köpa en 5-serie för att köra till och från stan är inte så vanligt. Gör ett försök att luska fram lite, om inget annat så finns det många andra E60 att köpa. Att satsa på en starkare motor än 520i är ingen dum idé, låter mysigt men händer inte så mycket med den motorn Du kan också gå in på www.teknikensvarld.se/bilpriser och slå in bilens uppgifter. Är priset misstänkt lågt hade jag inte ens bemödat mig att kolla upp den



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka