Köpråd: Bmw 525 tds

Halloj där, håller på att jaga en 525 tds. Så nu undrar jag om det är något speciellt jag ska akta mej för med dom? Standard är ju att kolla så dom inte är slut i motor osv samt att bussningarna är okej och att "silentblocken"? är i bra skick. Tack på förhand för svar



Svar på inlägget: Köpråd: Bmw 525 tds



Nej inte fler sothoror i stan Skämt åt sidan, motorn på dessa fungerar i princip klanderfritt. Överlag är de ofta i dåligt skick eftersom de oftast gått som slitvargar på landet. Kolla begguiden på www.autopower.se finns inget mer att tillägga.


Du behöver inte vara orolig, ska inte ställa upp den såååå mycket Hittar man en i bra skick så kanske man kostar på en seriös chipning Edit: Läst allt på autopower nu. Finns något mer att läsa på några andra ställen?



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka