Köpråd: Mercedes SL 300 ??

tja.. är inne just nu för en cab till sommarn och har fått ett bra pris på en MB SL 300 92a ja all utr har den inkl hardtop 4 sitsig gått 14t mil ej sv-såld skicket är som NY har ni några tipps? ska jag satsa på den eller söka efter annan CAB? vid tipps om cab-bil spelar ej roll om de e 2sitig eller 4..



Svar på inlägget: Köpråd: Mercedes SL 300 ??



Det är en fullständigt UNDERBAR bil om du hittar en i bra skick.


jo jag har hittat denna.. ska kolla på den imorgon eller tisdag.. den är i nyskick.. så de e bara provkörningen kvar


ingen annan som har åsikt?


Riktigt sköna bilar. Men jag skulle ha satsat på en sl600 eller möjligen sl500


Antar att det är SL300 med gamla 12ventils sexan. Det är en väldigt slitstark och trevlig maskin (sitter i min 300E också och de fanns även i S-klass). Med de få milen en SL brukar gått så lär det vara ett rätt säkert kort. SL:n är ju ganska tung så det är ju mer glidare/gran tourismo än sportbil. Allt är ju inte prestanda här i världen. 4vxl automat är att föredra framför 5vxl. Ett alternativ kan ju vara A124 "E-klass" cabben, finns med fyror och sexor. Där har du lite större baksäte om det är viktigt. Jag hade kollat upp Chrysler Sebring och Stratus cabbarna för de ser bra ut och verkar prisvärda, har dock ingen koll på kvalitet osv.


jo jag har kollat på sebring me.. ska kolla på en imorgon en 04a för 100k gått strax under 10k mil...



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka