Köpråd: Vill byta från V40 T4 till en mindre bil. 206gti? leon 1.8t?

Som rubriken lyder så går jag i tankarna på att byta bil. Har haft min v40 t4 -03:a i ett år nu och är trött på den, vet inte varför jag ville ha en kombi då jag hade en Civic vti -00a tidigare. Som jag saknar i dagsläget Så jag är sugen på något mindre och att den ska röra på sig lite när man trycker på gasen. Och helst dricka lite mindre än vad min t4:an gör, då jag pluggar för tillfället. Har kollade en del på Peugeot 206 GTI. Men sen när jag kollade runt lite så hittar jag en del som har haft problem med dem, synd för jag tycker den är snygg och verkade lovande. Men sen finns det ju folk som rekommenderar den bilen. Någon som har något att tillägga om den? Är oxå lite sugen på Seat Leon 1.8t och s60 2.4t, dock är väl dem inte direkt billigare i drift Något som jag inte gillar är A3, Golf, Polo. Men kom gärna på förslag för det bara snurrar i huvudet på mig Min max budget ligger helst på 60 tusen.



Svar på inlägget: Köpråd: Vill byta från V40 T4 till en mindre bil. 206gti? leon 1.8t?



S60 2,4T ligger på 1,2/milen med autolåda kan jag säga. trots ny programvara,ny motorolja, olja i automaten sköljd och att växellådan är i toppskick.


Jo och det är till och med lite mer än min v40 t4, så jag får nog tänka om lite när det gäller den. Sen är den inte så mycket mindre heller. Jag kan tänka mig att en saab 9-3 2.0t vector -03+ dricker lika mycket?


Seat leon 1,8t är grymt bra bilar som går att få snygga och går riktigt bra med chip..ps kolla in min på gamla bilar seaten drar runt 0.9-1.0 hårdkörning



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka