Snabbt köpråd <1500. stereo + högtalare.

Hej. Ska sätta i ett par högtalare imorgon till en studentbil. Därför behöver jag prylarna imorgon. Har BRL biltema och jula att välja på. Det som behövs är en stereo (gärna usb) och ett eller 2 kitt/coax system 5.25or. (har 1 över på hyllan tror jag) Bilen kommer ej användas så mycket och har därför inga större krav. Någon som vet vilka som har bäst budget prylar? eller om någon i närheten av Falun har något dom vill bli av med? Det lutar nog åt en GAS GA400 999kr och ett par Magnat Edition 132 500kr från brl med tänkte lika bra å höra om någon har nån invändning.



Svar på inlägget: Snabbt köpråd <1500. stereo + högtalare.



http://www.brl.se/main.aspx?mc=9&c=9&p=6687


Det slutade med att jag köpte ett sånt kitt som softis har länkat. fast med 2 lådor 5.25or istället. Utvärdering:1500kr för stereo + 2 högtalarkitt. Monterade dem i orginalhål, fick skära ut lite. Gjorde ingen instats i att stabilisera och dämpa monteringen då högtalarna ej är i kraftigaste laget samt att det ej är tätt på baksidan utav högtalarna ändå. I mina öron spelade det ganska precis så mycket som jag förväntat mig för de pengarna och med den montering jag gjorde. Jag skulle köpt detta igen.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka