Köpråd volvo s40 T4

Nu ska far min ha ny bil och har fastnat för denna. http://www.blocket.se/varmland/Volvo_S4 . =7&w=1 Vad drar dom på milen? Är det stor skillnad på 2.0T och T4 effekt? Är den driftsäkra? Vad är trophy för något, har sökt men hittar inget? antar att det är några tilläg ? när ska stora servisen göras?



Svar på inlägget: Köpråd volvo s40 T4



Vi hade en v40 t4 i några år. Har för mej att det var mellan 2001-2008. Den kördes ganska hårt till och från och den han me ca 18000 mil innan den blev inbytt. Det enda felet vi hade på bilen var att en packning på turbon pajja 2ggr. Sen böt dom turbon,packningar på garantin. Detta var när vi nästan nyss hade köpt bilen. Så det gick på garanti. Efter det så höll den jävligt bra faktiskt. Kan summera det som att den var väldigt driftsäker! Ja. det är STOR skilnad i effekt mellan 2.0t och t4an, skiljer ju ungefär 40hk! Våran t4a låg på 0.99L milen. Jag har för mej att trophy är ett utrustningspaket med lite häftigare kjolar osv.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka