Köpråd - Civic type R

Har köpt en CTR nu, och letar avgassystem. Många har Invida? är det bara dom som funkar eller vad? Vill ha ett grymt morrarande honda ljud.. Någon som fattar? Någon som har några förslag? Vart kan man hitta dem ist fall? MVH!



Svar på inlägget: Köpråd - Civic type R



Kolla på lite filmer här på Garaget och bilda dig en uppfattning. Sökte lite och fann denna http://www.garaget.org/video/p8cfkqjsiyhi


Jag körde med Invida till ep3. Tyckte det var riktigt gött ljud.. Låter lagom mycket.. finns system som låter en hel del mer..


Hade själv invida på min CTR, Skönt ljud, en aning högt när man ligger och träcker på motorväg. Att det är så populärt är pga av priset. men ska du köra något på bana så rekomenderar jag e invida, då det ligger på db gränsen det finns ju även buddyclub



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka