Köpråd: Eclipse vs. Del sol

Eclipse GS är tråååååkig, en Del Sol är helt ok och går att få lite roligare enkelt... Vad säger du om en Honda Integra?



Svar på inlägget: Köpråd: Eclipse vs. Del sol



Tack för alla svar! Men någon Miata eller Crx blir de inte, gillar helt enkelt inte hur dom ser ut. PointMan: Har kollat runt lite och man verkar kunna få en Integra Type R för under 100k, den gammla modellen då. Hur pass bra är dessa bilar?


jag får väl slänga in med peugeot 306 gti.. Den är rolig med helt okej vägållning original


Integran har riktigt bra väghållning... Har du kollat på en Civic Type R? De tidiga pre-facelift modellerna börjar gå ner i pris... En bil som inte har bra väghållning är Eclipsen, bygger på Galantens bottenplatta. Tung och tråkig motor...


Måste det vara japs för dig? Annars finns ju t.ex Mustang. Allt finns att köpa till Mustang, det är nog fasen större marknad på dom än på Civic etc. En mustang för 50k, resten väghållning och lite trim. 225hk original ju så det duger ett tag.


Haha, Mustang ska man ju absolut inte titta på om man vill ha väghållning. Jag säger samma som GurraG, Peugeot 306 GTI är en kvick bil med mycket bra väghållning.


Mustang är lite i överkant vad de gäller storleken, och en fransk bil vägrar jag tyvärr att köpa ( får utslag av dom.. ) Japs är inget krav, tyckte t.ex. att min calibra var liten och kvick. Men just nu lutar de åt en Del sol Vti, tjejbil eller inte jag gillar utseendet på dom. Måste ju finnas någon som äger/ägt en del sol som har något att säga!?


Jag tycker ju Eclipse..Snyggare orginalbil får du leta efter! Men en kompis hade en Del sol vtech,den var helt ok att köra,pigg å rapp. Men släppte lite väl lätt i kurvorna när vi körde på bana... Mitt råd! ECLIPSE! Har turbo modellens orginalpaket i garaget om det kan vara intressant? Lycka till


Ja Eclipsen är riktigt jäkla snygg, dock känns det lite mer som stylingbil än banracer. Men vi får se, kanske någon mer som har nått bra att säga?


Och man ska kolla på en fransk jävla Påsegott för att hitta det? Läste du mitt inlägg ens?






Hellre en mustang, 7 dagar i veckan än att ens provköra en fransk bil... Gillar inte fransmän och skulle nog inte ta emot en ens om ja fick betalt



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka