Köpråd: Söker fortfarande en hyfsad bil, har hittat en som verkar ok, men skulle uppskatta lite mer hjälp!

jag har hittat den här saab 9-5 då jag blev tipsad om den här bilen förut och från det jag sett så verkar den här bilen alldeles för lyxig för att vara i den prisklassen , tänk på att jag nog får ner priset till ca 22000:- men jag åker ner från göteborg också, Nå men va tkr ni om den här bilen , har ni haft problem med den , nackdelar FÖRDELAR? allt uppskattas HÄR ÄR BILEN: http://www.blocket.se/malmo/Saab_9_5_27 . 15&w=3



Svar på inlägget: Köpråd: Söker fortfarande en hyfsad bil, har hittat en som verkar ok, men skulle uppskatta lite mer hjälp!



Bilens regnmr är: BBH660 om ni vill kolla upp den, https://www21.vv.se/fordonsfraga/ de står växellåda manuall och på blocket automat som man kan se på bilden. va kan de bero på och den är importerad privat.. e de positivt elr negativt,, gubbs alla svar uppskattas


Verkar lite för bra för att vara sant.. Men bara kika


Ser lite skum ut på högersidan bak. Lite olika lacknyanser på bakdörr och framdörr. Kan ju vara ett gammalt krock-offer, behöver ju inte bara vara dåligt. Men lönt att kika lite på.


ja jag tyckte fan också det, men om det verkligen är sant är det la värt det? ska ta och ringa imorgon känns lite respektlöst så här "sent"


Ja , men det kan ju bero på kameran och allt vad det är, men sånt ser man ifall jag åker ner dit . får väl ta och rínga imon


fan den vart ja sugen på .. tack för tipset


Det behöver inte vara något skumt. Det är bra bilar som börjar bli lite till åren, och då är de inte så dyra. Dessutom är ju 9-5 98-03 behäftade med oil-sludgeproblematiken. Priser på begagnade SAAB har ju sjunkit som en sten det senaste året och inte börjat hämta sig förrän nu i och med att nedläggningshotet för tillfället är upphävt. Notera att lågmilare, som ju detta får anses vara med 1000 mil/år, är mer utsatta för oilsludge med i genomsnitt korta körsträckor får man väl anta. Lyssna på kamkedjan, kolla oljan, och helst även kedjesträckaren. Det får inte komma någon puff med blårök när du startar bilen. Oljan ska gärna vara bytt varje år istället för efter servicebokens intervaller.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka