Köpråd: Volvo V70

Hej! Jag hade tänkt åka och titta på en Volvo V70 2.4T Business -02 Bilen har gått 10900 mil och har det mesta i utrustningsväg, helskinn etc. Har kollat över gamla besiktningar och där finns inget att klaga på. Prislappen landar på ungefär 100 000 kr. Bilen ser väldigt välvårdat ut på bilderna. Det får avgöras på plats på lördag när vi ska titta på den och provköra. Kan tillägga att bilen kommer köpas av firma och inte privatperson! Men varför är jag osäker? Om bilen nästan gått 11 tusen, ska väl kamremmen bytas snart? Hur länge håller turbon? Har hört att många som köpt turbo-bilar har fått turbo-ras efter 10-15 000 mil.. ? Visst, beror på hur man har kört, men ändå.. Finns det något specifikt problem, barndomsfel etc. etc. som jag borde passa mig för? Tack och hej!



Svar på inlägget: Köpråd: Volvo V70



tja! försök att pruta med kamremsbyte och vattenpump det skulle jag göra!förvisso så håller volvos rem upp till 15000 mil men det är bättre att vara på den säkra sidan. Lycka till med köpet..



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka