Autostyle i Malmö

Känner ni till något om Autostyle i Malmö? De säljer bilar. Man undrar ju lite när det verkar som att dom inte har någon egen hemsida, utan går via Bytbil och Blocket.



Svar på inlägget: Autostyle i Malmö



En anställd, kvinnlig ägare till företaget. Detta kallar dom sin hemsida: http://www.bilgaraget.se/company/autostyle


Vill inte smutskasta eller något sådant men jag vill bara höja ett finger!


Kan bara säga en sak, håll er borta från autostyle i malmö! Ett tips! Känner 3 st som köpt bil hos dem och alla är lika missnöjda, verkar vara som att de fixar bilarna provisoriskt och säljer skiten snabbt sen bara några veckor efter så börjar saker o ting krångla men det tar dem avstånd för direkt! Detta hände alla tre personer jag känner som handla därifrån!


Kan du bjuda in dem så de kan försvara sig själva ?


http://www.allabolag.se/5567625511 http://www.rejta.se/omdome/953315/Autos . m%C3%B6+AB Men nu kan du inte lita på rejta. Men om de är en bil du är intresserad över så kolla igenom den noga. Och kan du inte så bra om bilar så ta och testa den http://www.motormannen.se/medlem/m-tjan . index.html Nekar dem dig att åka och testa bilen så låt bli att köpa


varning för företag som inte innehar F-Skatt!


Med tanke på att 2 av dessa är över 55 och den tredje är runt 40 års åldern så tror jag inte dem orkar bry sig om att gå in på en sida bli medlemmar för att smutskasta ett företag. Im just telling you what they told me! sen får ni ta det precis hur ni vill! Jag kommer definitivt aldrig handla bil av dessa människor sen får ni göra precis hur ni vill


Som vanligt försöker vi hålla oss ifrån att smutskasta företag på garaget. Vi har ingen som helst möjlighet att veta hurvida informationen som skrivs är korrekt, i synnerhet när någon registrerar sig enbart för att figurera i tråden. Bilköp är alltid kluriga och jag rekomenderar dig att söka efter köpråd på just din bilmodell och på så sätt få köttp å benen inför en bilaffär.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka