Köpråd ljud i bmw e36

tjenare, nu ska det äntligen förbättras då tanken är att i första hand köpa en baslåda och steg att ha i skuffen med en ribba runt 3-4000kr, och undrar ifall man behöver byta högtalarna eller om det räcker med att koppla om så att man driver original högtalarna via steget? jag har en bmw e36 320i -96



Svar på inlägget: Köpråd ljud i bmw e36



Byt högtalarna, dom är inge vidare tycker jag


börja med att byta framsystemet till ett bra kitt.. mds funkar jävligt braför dom pengarna. byggde in ett sånt i en 5 serie bmw för någon månad sedan och det spelade grymt bra. http://www.mds.se/sv/product/1735/MDS-Fanatic-FC5 http://www.mds.se/sv/product/44/MDS-Torque--T2 http://www.mds.se/sv/product/948/MDS-Fa . paket-1x12 det systemet kommer spela jävligt bra. blir dock lite durare än du tänkt kanske men går du in i närmaste mds butik och säger att du vill ha dom sakerna är det inte omöjligt att du får något bra paketpris.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka