Köpråd: Audi A6 2.6 quattro - 95

Tjena! Skulle behöva några råd ang en ev bilaffär! Har blivit erbjuden att byta bort min gamla mazda 626 - 90 mot den här: http://www.blocket.se/vi/28276030.htm och nu undrar jag, vad tror ni om den bilen? Den har vart avställd och är obes, sen är ju motorn bytt i den också, är det nåt man bör se upp med? Har ingen koll på a6erna i övrigt heller hur dom är motormässigt och komfortmässigt, så de får ni gärna bidra med:)



Svar på inlägget: Köpråd: Audi A6 2.6 quattro - 95



Om den är så fräsch som de påstår så säger jag bara BYT. Visst 2,6 motorn är väl inte nått fartmonster men inte slö heller. Men kolla skärmkanter och lister, det är den bilen stora svaghet. Komforten är riktigt bra för att vara en 15åtr gammal bil.


Okej, ja audi ägaren ville dock ha pengar imellan! Men det kanske är värt att lägga några tusenlappar?


"Några tusenlappar" mellan en 626-90 och en A6 2.6q låter som ett mycket bra byte om Audin är ok


Jag skulle lätt ha tagit den om den nu är så fin som han säger 2.6:an går fint men som någon tidigare skrev att det är inget fartmonster men den är stark som bara fan Ta reda på så mycket om en som möjligt innan köpet bara så man inte får något dyrt bakslag direkt efter köpet //Danne


okej nåt särskilt man ska kolla när det gäller just den motorn eller?



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka