Köpråd: JBL GTO-14001E eller MTX Thunder 92001 slutsteg.

Hej! Ska köpa mig ett nytt slutsteg och har fastnat för detta steg. Jag har själv absolut IGEN erfarenhet av JBL's slutsteg men man har ju hört att det ska vara bra grejer. Ge mig gärna en liten recension om det. Tänkte närmare bestämt köpa det här steget om det finns kvar än. Men dom kanske har flera på lager? http://caraudiosecurity.com/shop/produc . /7456.html Tacksam för svar! Eftersom det är i England, jag har aldrig beställt något därifrån, bara från USA. Hur blir det med frakten, blir den dyr och är det fortfarande samma sak med tull & moms avgifter när paketet kommer till Sverige. Edit: Glömde länken Fixat nu! Har kollat lite på MTX 92001 också, det har jag heller inte någon erfarenhet av men sägs ju vara ruskigt grymt. Dock något dyrare än JBL steget.



Svar på inlägget: Köpråd: JBL GTO-14001E eller MTX Thunder 92001 slutsteg.



Ingen som har något att säga?? :S


Va ska du driva för bas med steget?


Har ett sånt steg å har drivit 2st P1222or med det å va mycke nöjd! Enda negativa kan jag tycka är att ström å jord anslutningarna e lite små! Skulle ha varit för 50mm2 då jag anser att det e behövligt, men det finns ju strömförminskare! MVH Penzel


steget finns att köpa i sverige också, tex hos http://www.nardik.se/


Jag ska driva till att börja med två Pioneer TS-W306DVC men så småningom en tredje. Jag hade också tänkt komma relativt billigt undan också då ekonomin inte är på topp. Nardik tar ju 4895:- för det och på caraudiosecurity ca 2200:- dock ett demo ex, men det spelar ju ingen roll, det funkar väl lika bra iaf. Vet av ett till begagnat i Sverige för 3000:-, men men känns ju ändå säkrast att köpa från ett företag, då vet man att det funkar oavsett om det är använt eller nytt. Är det någon här på garaget som beställt från caraudiosecurity?


Jag köpte mitt JBL GTO14001 demo-ex från CAS för snart ett år sedan (har jag för mig) och har inget negativt att säga om det! Två kompisar beställde likadana därifrån strax efter mig och en tredje beställde ett igår. Har tyvärr inte mätt upp det men tvivlar inte på att det ger ut den effekt som står, bara man har nog med ström till steget. Det går att köra i 35mm2 kablar och det räcker till, dock lite pill att få dit dom. Frakten gick när jag beställde på 40£, tull och moms behöver du inte bry dig i då England ligger inom EU.


Stort tack för ditt svar ChriZtoffer! Blir nog att beställa ett någon dag här framöver om jag inte köper ett RF Power T-1500 som jag blev erbjuden till ett riktigt bra pris, är ju lite av ett favorit steg men det är ju också alltid roligt att prova något nytt.


får du tag på ett RF T-15001 bd för vettiga pengar så köp ett sånt.. de slår jbl steget me hästlängder.


Ja det lutar ju faktiskt ganska mycket mer åt det steget och det har jag ju själv erfarenhet av och vet att det är grymt. Hur ligger dom i kurs begagnat nu? Han ville ha 3000:- för det och det är mindre än ett år gammalt, ser ut som nytt och kvitto mm finns. De verkar vara svåra som fan att få tag på begagnat, fast det är klart dom är ganska populära och kostar en hel del nya.






Vilken kabel ska man köra med, 35mm2 eller 50mm2. Men det är väl kanske lik att köpa 50mm2 på en gång? Sen har jag beslutsångest över om jag ska köra med steget lastat i 4ohm eller 1ohm. Jag vinner ju en del kontroll på att lasta i 4ohm men förlorar en del effekt också. Även om RF stegen är "under specade", dvs dom ger mer effekt än vad RF uppger, så man kanske klarar sig.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka