"KÖPRÅD" Celica,Eclipse,GTI

Tjena! Har nu suttit en längre tid och funderat över mitt val av första bil då jag snart har mitt rosa kort i handen. Vill ha en bil som ska se snygg ut men inte överdrivet som vissa har. Samt att den ska ha lite kräm i sig då man vill ha sina små race ute på gatorna. Vad säger ni om dessa bilar? Alla tips är välkomna. Mitsubishi eclipse -00 och uppåt Toyota Celica -94 och uppåt Golf Gti -94 och uppåt Tack på förhand allihop.



Svar på inlägget: "KÖPRÅD" Celica,Eclipse,GTI



Är bilarna så ovanliga eller finns det ingen som har några bra jämförelse förslag på dessa bilar?


Jag har haft en Celica GT -94. Bra bil, det är ju en Toyota så sönder går den ju inte. Skön att sitta i och köra långt i. Jag vet inte om det bara var min bil men på min fanns all effekt på höga varv, kändes slö när man körde 'vanligt'.


Hej! Jag har en Toyota Celica GT -98, 170hk. Den går bra i och med att den bara väger ca 1250kg. Och som sagt man får effekten runt 4500 varv och uppåt. men går at köra riktigt snålt. Min dricker ca 0.75 vid lugn körning, vilket är mindre än min sambos Nissan Almera 1.8 på 115 hästar. Har haft den i 2 år snart och inget har gått sönder. bra väghållning, riktigt tight i växellådan och korta slag. Min grannes Golf VR6 med nyrenoverad motor orkade inte hänga med min Celica på raksträcka! Kort sagt den bästa bil jag haft.


Visst är det en "raksträcke" bil eller är det med drift?


Vet inte riktigt hur du menar, men Celican är byggd för att köras på små slingriga landsvägar. Super rolig att köra fast det inte sitter ett monster under huven


Är det lätt att köpa delar(interiör + exteriör) till den? man har ju hört att vissa modeller är typ omöjligt att få tag på olika delar.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka