Köpråd. Samt företags koll. 19 tums fälgar till audi A4. företag: Greenpart AB

Hejsan ! Har hittat ett företag på blocket som heter greenpart AB. Verkar sälja fälgar och däck till jävligt schyssta priser. Någon som vet något om detta företag ? vill ju inte bli dåligt bemött t.e.x eller att det blir strul och problem OM det nu skulle uppstå några komplikationer med däck eller fälg. Nog om det, Nu till fälgarna. Det som ska handlas är alltså 19 inches fälgar. har tre alternativ: Alt1 Audi RS6 (gamla) Alt2 Scirocco Alt3 Dotz roadster Dessa ska då sitta på en röd audi A4 avant. en B6. min bil alltså. ös på med kommentarer om företaget samt om vad ni tycker om fälgarna jag har kollat ut. Tack så länge. MVH Alex



Svar på inlägget: Köpråd. Samt företags koll. 19 tums fälgar till audi A4. företag: Greenpart AB



Nu kanske jag har väldigt fel här, men som jag fattat så är det "tsdi" här på Garaget som äger GreenPart, så PMa honom och fråga vettja


Okej men det förtäljer inte frågan. vad HAN tycker. och om han är garaget medlem eller inte struntar jag fullständigt i. jag vill höra folks kommentarer innan jag handlar något därifrån. FÖRSTÅTT ?


De var en jävel o låta störig.... ontopic satsa på dom första blir nog bäst så


Som att inte fru torger gjorde det då. Var det ens värt att kommentera ? Jag menar det spelar väl ingen roll om TSDI nu är garaget medlem. jag mailar ju inte han precis å frågar om hans företag är bra eller inte. svaret lär ju blir ett ja med tanke på att han lär vilja att jag ska handla av han.


Aldrig hört talas om Greenparts, men de alternativ 1 blir klart snyggast!


Ojsan, ta ett chill pill dude.. försökte bara vara lite hjälpsam Personligen vet jag inget om företaget mer än att dom säljer däck och fälgar då =P Till det priset hade jag lätt handlat iaf Röstar på 3dje alternativet Fast 1an gör sig grymt bra på bilen också


Min röst blir en blandning. RS6 med mörkgrå/titanfärg. Typ som RS6+ fälgarna.


Hemsidan http://www.greenpart.se/ Det är mig vetligt ett litet företag som importerar däck och fälgar och ser ut att hålla rätt bra priser. Känner inte ägare själv men har pratat lite med honom. Personligen tror jag inte att det ska vara några problem att köpa fälgar där i från. Lättast är väll om du besöker honom o kollar på prylarna och får en uppfattning.


Skulle nog säga alternativ två. Roadsterfälgarna känns sjukt uttjatade, tror inte det är en enda bil jag sett där dom passat/sett bra ut. Smaken är som baken.






kommer nog köra på scirocco fälgarna. jag tror det kan bli fett. ska ringa greenpart på måndag och prata lite med dem


Stämmer bra att jag driver GreenPart Det jag själv har att säga är väl att det är ett enmanna företag vilket innebär att jag har extremt mycket att göra. Stå vid däckmaskiner, hitta nya bättre billigare leverantörer, packa ihop däck, skicka iväg, bygga hemsida osv. Detta betyder alltså att jag EJ har 14 telefonister som sitter och svarar på alla möjliga frågor om vilja fälgar som är snyggast i 14" till en Corolla. Skulle jag inte svara i telefon så är mail att mycket bättre alternativ då detta kan besvaras så fort man får en minut över. Men självklart svarar jag i telefonen i mån av tid! Eftersom jag inte har något stort lager och dessutom är ensam kan priserna pressas så lågt som möjligt. Detta betyder att många av produkterna beställs från grossist och där av har någon veckas leveranstid. Det jag vill uppnå är inte att bli störst eller bäst i Sverige utan en möjlighet att sälja fälg&däck till väldigt förmånliga priser. Det man då får tumma lite på till dessa priser är tex att jag inte alltid kan finnas tillgänglig i telefon. Jag har haft båda nöjda och mindre nöjda kunder och vill inte på något sätt påstå att mitt företag är bäst i världen men jag försöker i vilket fall se och behandla varje kund med god respekt och bra service.


Har du inte 13 telefonister då ? haha skojjar. jag hör av mig under morgondagen då så jag får slösa lite pengar



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka