Köpråd: Pendelbil

Tja min första tråd här på forumet. Nu är det så att jag skall börja jobba 35 mil hemmifrån, och tanken är att börja veckopendla. Efter en genomsökning på bytbil.com är mitt huvud på randen av kollaps jag vet inte hur jag skall välja. Kriterier för bilen Kostnad max 150 000 (då ska det vara en drömbil som har gått lite mindre än 10K mil) Årsmodell 01-> Billig i drift (men det skall vara lite drag om man vill köra om har en A4 1.8Ts just nu) God komfort (Inte för liten, jag är 1.90 lång) Diesel Turbo De intressantaste objekten är BMW 3 och 5 AUDI 4 och 6 VW Passat Mercedes Men det är här jag börjar få huvudbry hur är dom här bilarna? Tittar jag för mycket på tyska bilar? hur är tex skoda, honda, toyota osv om dessa ställs mot tyskarna. Hur är det med att köpa en bil som har gått 20K +? Hur är det med skruvandet på verkstäderna egentligen har upptäckt 4 st på bytbil.com där dom har skruvat tillbaka mätaren (tyvärr var tre importerade bilar) Finns det fler bra bilsidor än bytbil som har en bra sökfunktion med många alternativ (eniro, blocket, allaannonser suger verkligen sökfunktionen om man inte vet exakt vad man vill ha) Nog gnällt Hoppas på intressanta tips tack



Svar på inlägget: Köpråd: Pendelbil



Jag hade valt passaten eller audi a4 av dom du har tittat på eller varför inte en golf o du behöver inte va rädd för att köpa en diesel bil som har gått över 20t mil jag vet vw tdi som har gått över 40t mil o där det bara har behövts bytas slit delar som på vilken bil som o dom har gått igenom bes varje år med blankt papper . skoda octavia har ju samma delar som a4 golf o passat så dom är ju bra dom med toyotas d4d motor ska va riktigt drift säker men jag har bara provkört en avensis diesel en gång men min lilla syster har en avensis 2,0 kombi bensinare 06 o det är en skönbil o åka i en sak har hon haft problem med o det är att det ahr gått in fukt i fram strålkastarna o det verkar va ett vanligt fel på avensis.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka