Köpråd: Behöver hjälp att finna ny bil!

peugeot 306 gti



Svar på inlägget: Köpråd: Behöver hjälp att finna ny bil!



Rinnegan: Rätt intressant bil faktiskt, men den har lite väl lite hästar. Motorn och vikten av en CRX vtec passar bra in på det jag letar efter, men den modellen är inte speciellt vacker peder: Har faktiskt kikat lite på den modellen också(plus att jag kikade på 406 2.0t förut men den väger ju som ett as ist). Men har hört massa skit om Peugeot.. Eller franska bilar överlag så jag vet inte riktigt...


daihatsu charmant is the shit! bakhjulsdrift, mkt hästar med rätt motor och väger nästan ingenting


1992 - 1995 Honda Civic? 1100kg, 160hk VTEC. Ser inte allt för illa ut. Kan ju givetvis se bättre ut med lite fälgar och toning etc.


Såg ju helt okej ut måste jag säga, schysst att den väger så lite med tanke på att de är 4-d! Den kanske till och med kan bli snygg om man stylar den rätt


Helt klart. Skulle faktiskt inte ha något emot att äga en själv må jag säga.


Inte kollat något på dessa audi a4 b5? 150 hästars turbo motor, med ett chip har du väl nästan 200häst, kostar inte mycket heller, dem väger väl inte så värst heller eller 1270 väger min. Men rör på sig riktigt fint ändå : ) fina bilar som går att göra ruskigt fina med lite jobb:)



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka