Köpråd Bmw 323 ti compact.

HAR hört mycket bra om den här bilen ,, har hittat en 97 den har gått runt 14-15 t mil väl skött bara två ägare verkar inte finnas några fel alls ,, i fall den är så fin som säljaren säger plus att det är sjysta s/v däck är det värt 29000 eller ska man pruta ner den till tex 25000 ??



Svar på inlägget: Köpråd Bmw 323 ti compact.



Det är ingen vanlig men däremot en jävligt rolig bil, att man inte hittar sådana i ok skick varje dag gör att den stiger lite i värde i mina ögon och 29.000:- hade jag varit beredd att betala om den är så fin som du beskriver den, men samtidigt är det aldrig fel med prut utan kan du göra lite på priset skall du förstås göra så. Men skriver han 29.000:- i annons är han förmodligen beredd att gå ner lite, jag hade förmodligen försökt få ner den till 25-26.000:- om jag varit dig.


tack för ditt svar ,,


Den såldes på en dag så det var väll ett fint ex



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka