Köpråd: Kombi ca 60 000

Hej Jag ska nu köpa en ny bil och har ca 60 000 att spendera och tänkte att man kanske kan få lite hjälp härifrån. Mina krav är: Kombi för att hunden ska få plats. Tillräckligt snygg för att man inte ska skämmas. Helst turbo eller iallafall stor motor så att det händer nåt. Det måste vara en bensinbil. Gärna en bred bil som ett ''landsvägslok'', kör ganska mycket på landsväg m.m. Den ska vara minst -01 för det var den gamla bilen och vill ej gå bak i årsmodellerna. Har kollat lite på bmw och vw passat -03 1,8T. Hur är dessa? Kommer nog på lite mer strax.



Svar på inlägget: Köpråd: Kombi ca 60 000



Bmw 5-serie E39, Audi A6 C5 eller Mercedes E-klass W210?


Låter som att det ska är en BMW 540 Touring du ska ha


Har kommit på mer den ska vara minst -01 för det var den gamla bilen och vill ej gå bak i årsmodellerna. Ska kolla upp dessa som ni skrev.


Dom bilarna var lite för gamla för min prisklass.


V70? http://www.blocket.se/stockholm/Volvo_V . 12&w=3 9-5 Aero? Risk för oilsludge dock, man måste kolla noga vad man köper. http://www.blocket.se/uppsala/Saab_9_5_ . 12&w=3


Jag röstar på passat otroligt mycket bil för pengarna. http://www.blocket.se/landskrona/Vw_pas . =7&w=3


Volvo och saab vill jag helst inte ha. Har ni några för- och nackdelar för passaten? Det var nån som sa att dessa inte är så sköna att åka långt i, stämmer det.


Någon???


fördel för passaten är att den ska vara rymligare än exempelvis v70.kolla så den är orentligt servad många passater har långa service intervall.köp gärna en som blivit servad med kortare intervall.






Jag hade inga problem att sitta och nöta 60 mil i sträck med en Passat 1.8T, så jag tycker att det är ett bra val. Ford Mondeo kanske är något att titta på också?


Jag åker ca 5000 mil/år med min passat och ofta långa sträckor. Men du bör satsa på en med sport inredning så du får sportstolarna. Om du åker mycket mil så kan jag varmt rekommendera en diesel.


Om man jämför Hyundai santa fe och landrover freelander, vilken är bäst med tanke på fyrhjulsdrift och komfort och buller m.m. Årsmodell -01


Någon som vet?



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka