Köpråd: Honda Accord 2,0l -00

Tjena! Har hittat en Honda Accord från år 2000 som ser riktigt bra ut. Det är en 2,0l maskin, Är något speciellt man skall se efter? eller finns det några vanliga fel som dom brukar ha? Den som jag har sett på är är medkörd 200 000km. Undrar även hur mycket bränsle de drar på landsväg och stadskörning. Tack på förhand!



Svar på inlägget: Köpråd: Honda Accord 2,0l -00



Hej! Några typfel på Accord finns egentligen inte. Du bör lyssna på lagret i servopumpen, hör du ett dovt malande är det dags för byte. Är dock få bilar som har detta fel. Skulle det vara så är det enkelt och billigt att fixa. Strålkastarglasen kan bli lite "dimmiga". Titta noga i övre kanten ovanför blinkersen. Det är där det börjar. Är dock lätt att åtgärda. Kolla på kylarna. Kan va dåliga. Rost kan komma i skärmkanterna bak, men även under bilen. Rostskyddet är inte det bästa. Är bilen servad efter boken och skött för övrigt brukar det inte va så mycket. Jag kör min på ca. 0,85 lit. mil blandat. På långresa har jag kommit ner på 0,7.


Okej, skall se över dessa saker. Tack för infon!


motorerna är mycket effektiva, tysta och bränsesnåla maskiner ca. (0,86 l/mi). de vanligaste felen brukar vara parkeringsbromsen och strålkastarinställningen. första årsmodellen drabbades av en del fel, däribland knakande gångjärn till dörrarna. ....se till så att den är bra servad med oljebyten, filter osv. lycka till !



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka