Köpråd: Någon bil, runt 50 000:-

Hej, jag behöver en ny bil för runt 50 000 (lite mer eller mindre spelar ingen stor roll). Den får ju gärna vara lite fart i, men jag har inga höga krav (hade en Saab 9-3 150hk turbo innan och tyckte den var grym, som fingervisning). Viktigast är väl: Stabil bil, dvs inte känd för mycket dyra reparationer el liknande. Gärna komfortabel (Iallafall ACC), gärna farthållare Den kommer inte gå några jättesträckor antagligen, men iallafall några mil varje vecka, så det är ju en fördel om den inte drar för mycket soppa. I en annan liknande tråd rekommenderades BMW e46, är det en bra bil? Den ser iallafall fin ut. Edit: Den får gärna vara snygg också, såklart. Mvh Magnus:)



Svar på inlägget: Köpråd: Någon bil, runt 50 000:-



850 T5 är nog det enda rätta för dig


Varför inte fortsätta med en saab? För dom pengarna kan du få en fin Aero ju, men inte alltför många mil på mätarn..


Opel omega 2,5 v6 bra bil och pigg


Det är nog mest det att turbon rasade utan förvarning på min förra, och det blev dyrt. Men om den är bytt relativt nyligen så är det kanske ingen fara.


E46 är rolig och billig i drift men 50.000:- får du inte så mycket E46 för och inte så mycket motor heller för den delen. Det vore om du i så fall var intresserad av företrädaren E36? Stämmer även den in på dina krav, och går riktigt snålt. Fyran är ingen raket ens jämfört med Saaben men med sexa kan du få 193hp/280Nm sexa som går på 0.9L/milen blandad körning eller strax däröver. En riktigt fin 323i eller 328i hittar du utan problem för 50.000:-. Oavsett, söker du runt lite på forumet märker du att det finns en hel del köprådstrådar varav många i din prisklass. Där hittar du förmodligen mycket intressant att läsa, om Bmw E36/E46 hittar du även en bra köpguide på www.autopower.se under "Begagnatguiden" Lycka till!


Gör en mera specifik fråga gällande märke och modell. Använd även sökfunktionen, det finns massor av köpråd som kan passa. Just sådana här köprådstrådar går det 13 på dussinet. Vad som är snyggt är ju högst individuelt. http://www.garaget.org/forum/misc.php?action=forumRules Låser härmed tråden. Mvh. Hamilton



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka