Köpråd: 206 RC, Fabia RS, Fiesta ST m.fl.

Hej allihopa, Jag är på jakt efter "en liten och snabb bil". Jag har fastnat för Peugeot 206 RC, Skoda Fabia RS samt Ford Fiesta ST. Vilken av dessa bilar skulle nu välja, samt varför? Eller har ni tips på andra liknande bilar i samma prisklass? Med vänlig hälsning



Svar på inlägget: Köpråd: 206 RC, Fabia RS, Fiesta ST m.fl.



Vill/ska du trimma?


clio sport:)


Fiesta ST har fått många goda betyg i tester. Mest prisvärd. Bra väghållning mm. Fabia RS är ju ful som stryk, men pigg och trimbar då den har turbo. Skall man välja mellan de tre du nämnt hade jag valt Forden. Annars tycker jag nog en Civic Type R är ett intressant val. Lycka till.


Tack till er alla som svarat i tråden och hjälpt mig! eddhedd: Jag ska troligtvis inte trimma bilen, men man vet aldrig. andreasevo7: Jag funderade faktiskt på Renault Clio Sport, men den "försvann" då designen inte riktigt föll mig i smaken. Fartdare: Hondas Civic Type-R fanns även den med i mina funderingar, men den föll tyvärr bort på det lite för höga priset.


En begagnad civic kostar ung. lika mycket som en fiesta.


Golf IV GTi kanske hade varit något? 1.8T har ju även den lite trimpotential....


Tycker heltklart fiesta STn , känns mest rally


Jag hade också satsat på en Fiesta ST. Har inte kört en själv, men har hört att de ska vara rätt roliga. Pegga 206 tycker jag är en plastig skitbil.


Jag skulle tagit 206rc'n Pga:-Snyggast -Starkast -Sköna sport stolar



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka