Köpråd: Funderingar på en bil jag kollat på.

Har i dag kollat på en v70 -98 blåmetallic. Beige inredning. Priset är 39 000. Kommer till firman, och pratar med säljaren. Kollar utvändigt på bilen och den ser riktigt fin ut. Får nycklen och kör iväg. Då märker jag att mycket av inredningen( typ mittenkonsollen under handbromsspaken) mm är löst!? Är flera plastdetaljer ibilen som är "lösa/trasiga". Bilen känns bra för övrigt. Lite mysko ljud under bilen dock. Inte vanliga pysandet. När jag kommer tillbaka sill säljaren påpekar jag felen + båda krängningshämmarstagen och annat tjafs, och får då ett nytt bud. 29.900! Ett prisfall på 10 000 kr!. Är detta normalt, eller ska jag dra öronen tillbaka när han går ner med så mycket, på en gång? För om det "bara" är plast mm som är trasigt, är det svårt att byta ut inredningen?



Svar på inlägget: Köpråd: Funderingar på en bil jag kollat på.



kolla på en annan bil det är säkert mycket fel på den då han sänker priset så mycket. finns fruktansvärt mycket v70is till salu.


kan vart en oerfaren eller stressad som har ev spännt handbromsvajjern. dvs tar loss mittenkonsollen (om det nu e så på v70????) kan även vara utbytt inredning dvs allt e kanske inte 100.. tjöta om 3månaders försäkringsgaranti som finns på blocket osv med han



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka