Opel Calibra 2.0 16v förbrukning

Tjao Undrar vad en 2.0 16v calibra drar ungefär? stads, landsväg och blandad körning. och för och nackdelar med bilen? (förutom rosten...) tack på förhand!



Svar på inlägget: Opel Calibra 2.0 16v förbrukning



Testar du sökfunktionen här på forumet så får du lite svar på dina frågor. Länkar de trådar jag fick upp genom att söka på "köpråd opel calibra." http://www.garaget.org/forum/search.php . 1536438809 Det som nämns där är: - Är de dåligt skötta kan det vara mkt rostangrepp. Kolla spec. på ramben bak, skärmkanter, övre fjädertallrikarna bak samt golvet framför bakaxeln. - Kolla läckage från styrväxeln - Kolla när kamremmen är bytt senast. Är det minsta tvivel om när det är gjort så se till att byt rem och vattenpump och spännare när du ändå håller på. Kan ses som en "billig försäkring." - Fördelarna med de är att de går bra, är billiga och har billiga delar. Soppaförbrukningen verkar vara rätt snål, speciellt om det skulle ha rört sig om 8v. 16v drar ju mer men verkar inte vara så farligt hög. Sedan länkades det även till en köpguide för just Opel Calibra i några av trådarna:http://calibrateamsweden.se/artiklar/kopguide.html Varsågod, jag har alledeles för lite att göra själv ikväll.


tack för hjälpen



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka