Köpråd: Toyota Supra som finns på blocket.

Nu får du sluta med skitsnacket! De påhoppet du gjorde på mig vid wanganmeet var helt oacceptabelt. Bilen köptes för 139000 kronor. de ska läggas till gott folk att de var en Twinturbo manuell med en jävla massa godis på. Om inte jag mindes fel så sa du att du var mekaniker och kunde åtgärda felen själv. Dom brister vi hittade var du väl medveten om. Om ni resten av folket vill veta vad det var för brister så va de märken på karossen som du godkände. kopplingen var på upphällningsbranten eftersom bilen var BPU (orginalkoppling) samt att packboxen fram mot vevaxel var dålig och behövde bytas (100kr ungefär på toyota för packning). givetvis hade vi kunnat åtgärda dessa felen och gjort bilen i gott skick men då hade inte prislappen vatt 139000. Men till ditt sista problem som du hoppade på mig om att den bakre turbon hade rasat och du påstod att du enbart hade kört på 1Bar ladd med bilen. visst de kan hända om de har gjort sitt men du hörde aldrig av dig till oss om nått över huvetaget. Men här kommer de stora: jag träffade en annan kille som köpt bil av oss i vintras (inga namn nämnda) som jag stod och snackade med angående lite de ena å de andra och sen kom din bil på tal om vad som hade hänt med den. Då berättade han till mig eftersom han visste vem du var att du hade varit å kopplat om boostcontrolern och satt slangarna fel (de vill säga att bilen kan ladda precis hur mycke som hellst). Han berättade också att du hade varit ute och kört med bilen sen och laddat 1.8Bar med bilen. Tro fan då att bilen trillar sönder i delar då!!!! Detta var han 100% säker på att de inte var rykte. Så, sluta upp med ditt skitsnack!



Svar på inlägget: Köpråd: Toyota Supra som finns på blocket.



Om det stämmer så får han fan ta och skylla sig själv Man ska inte klaga på nån annan bara för att man gjort saker man inte skulle!!


Var inne och besiktade i halmstad när ESC gjorde reg bes. En vit evo 3 med kolfiberbaklucka och borttagen vinge. om jag minns rätt


Word.


hmmm han sköt sig själv i foten:rolleyes:


Jag köpte min Supra av grabbarna på ESC i vintras och jag kan säga att deras kundbemötande och servicemind var oklanderligt, topp klass. Jag har långt till dom och dom bjöd hem mig till både middag och sovplats under båda besöken. Bilen går som en dröm och skulle jag få problem så skulle jag prata med Ville o Danne på ESC och inte runt om på forum. Kan nämnas att jag fick en lackskada på min supra pga slarvigt underarbete någon gång i tiden på min motorhuv, snackade med ESC och det var inget snack, dom var med och betalade omlack, sen brann det ju i huvet några veckor senare och bilen lackades om helt;p MVH Rikard, en mycket nöjd ESC kund:D


Håll tråden on-topic! Det som ska diskuteras här är bilen i fråga, inte säljaren. Vill ni diskutera företaget ESC så starta en ny tråd och håll diskussionen saklig samt i god ton.


Hur? Annonsen är sedan länge raderad och vi snackare har nu alltså ingen bil att diskutera kring. Fritt fram att skriva vad man vill eller du tycker det är läge att låsa?


Ah, missade det. Thanks for the head's up. Faktum kvarstår dock att diskussioner om ESC och deras affärsverksamhet, om sådan är nödvändig, ska hållas i en egen tråd. Det här forumet har nog med aktuella trådar som gått off-topic så det känns inte direkt behövligt att även inaktuella trådar ska behöva gå dithän.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka