Köpråd Volvo S40 efterfrågas

Jag funderar på att köpa en Volvo S40 av 99-års modell. Känner någon till om modellen med detta tillverkningsår (de tillverakdes i Holland, väl?) har några särskilda brister?



Svar på inlägget: Köpråd Volvo S40 efterfrågas



Finns massa tradar om s40. Prova att soka . Men kan saga att 99an hor till "Fas1" som hade massa foedselfel. Skulle nog satsa pa en fas2 alltsa 01 och frammat.


Har själv haft en T4 -98 och enda problemet jag hade med den på 20k mil var ett "känt" fas1 problem, nämligen att styrboxen(tror jag) brukar krångla, bilen "tappar" tomgång och kraft i motorn så varvräknaren vobblar som en jojjo Lagomt kul om man kör i sthlm under rusning eller så, åtgärdades alltid genom att bara stänga av bilen och starta den igen, detta händer mig 2-3ggr på ett år, försvann helt efter jag hade chippat den hos bsr Vet att volvo åtgärdade detta för massa bilar. I stort var jag mycket nöjd med den och funderar på att köpa en igen som vinterbil, fast då en 2.0t och mest troligt V40.


Finns redan massa trådar om ämnet. Sök!


Gör en sökning och fortsätt på någon befintlig köprådstråd.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka