Köpråd: Pris på bms 323 sedan 98á import verkar priset rimligt då du läst infon i inlägget

hej har tittat på en bmw 323sedan 98a import 20372mil står på en bilfirma inlandsbil. bilen ser fräsch ut i lacken fullt utrustad 53000 är det ett rimligt pris?



Svar på inlägget: Köpråd: Pris på bms 323 sedan 98á import verkar priset rimligt då du läst infon i inlägget



http://www.blocket.se/angelholm/Bmw_323 . =2&w=3 NU anders, nu blev de rätt!


Värt att veta är att den ska in och besiktigas inom ett par månader och att han som har den nu förmodligen inte har haft den mer än 2 månader. Skatten kommer även i november. Den är importerad 2004, så se till att där finns servicebok på den och att alla servicar är gjorda. I övrigt så brukar de tidiga årsmodellerna av E46 rosta lite varstans, till exempel på baklucka och huv, så kolla noga överallt. Verkar allt vara som det ska så är det väl ett ganska OK pris, även om jag personligen hade velat ha ner den några tusenlappar till Edit: Såg att det var någon annan som länkat till annonsen jag kollade på. Är det den bilen?? Är lite trött... Edit 2: Verkar inte vara den bilen, nej On topic: 53000 är nog lite i översta laget enligt mig. Beror ju såklart på skicket, om där finns servicebok, rost etc, men där finns billigare på blocket.


nej det är en bil som står i Vilhelmina västerbotten. Bilen är ej utlagd på blocket utan man måste in på firman för att se bilen i fråga.


synd den står så långt ner i bara. ca 120+ ungefär.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka