Köpråd Chrysler Grand Voyager 98

Hejsan tänkte köpa en Grand voyager idag eller morgon beror på när jag får pengarna från bilfirman som köpte Vivaron den jag har hittat är en 98 som precis gått 15000 med 4 ägare Den här http://www.blocket.se/stockholm/CHRYSLE . 10&w=2 Jag har 3 barn på heltid nu plus min dotter från tidigare förhållande! samt vi väntar barn nu



Svar på inlägget: Köpråd Chrysler Grand Voyager 98



Schysst bil men vart är diskussionsunderlaget? Du ställde ju inga frågor så jag förstår inte riktigt?!? iaf, Viva la Chrysler!


Är det ett bra märke? hört att lådorna är den svaga punkten men läst att många är nöjda med dom! Även kolla en del på Chevrolet transport men den verkar ha massa fel i regel! Sen okej jag har väl Fastnat för den


Kolla bara så att lådan är servad med rätt olja. Annars kommer den rasa. Och byt växellåds olja regelbundet. ATF +3 ska det vara om inte jag minns fel.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka