Köpråd: Köpa bil från bilfirmorna Huddinge Biltorg eller Sveriges Bilar

Jag har hittat den bil jag vill ha, finns hos både Huddinge Biltorg i Huddinge och Sveriges Bilar i Eskilstuna. Men får lite dåliga vibbar av dessa firmors hemsidor och det jag läst på Reco... Någon som har erfarenhet av dessa två firmor?



Svar på inlägget: Köpråd: Köpa bil från bilfirmorna Huddinge Biltorg eller Sveriges Bilar



Funderat på att åka dit (Huddinge Biltorg) och kika lite allmänt för att se vad det är för ställe typ i början av nästa vecka. Kan ju se om man får någon uppfattning av de sen. Påminn mig gärna att posta svar här jag brukar glömma bort att läsa en del forumtrådar jag skrivit i


Sveriges bilar är ingen bra firma. Drivs från någon lägenhet i Årby (största trash området där). Utlänningar som driver det. Har bilarna parkerade på besöksparkering. Står det i fint skick så räkna med att dom har div repor osv. Skulle helt enkelt kolla på andra firmor.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka