Köpråd: Honda Civic

Hejsan! Är på jakt efter en bra pendlarbil. Det enda som jag hitils har fallit för är Honda Civic 95-00. Men jag vet inte vilken modell jag ska ha. Trodde att 1.5 vtec var lite fränt ända tills jag kollade upp dom på bilstart.se. 0-100 på 11.6sek var ju inte så kul. Däremot var 1.5LS både snabbare och drar mindre soppa.. Stämmer verkligen det där? Är V-TEC bara skit på 1.5:orna? Har ni några andra alternativ för en bra pendlarbil? Tack för svar.. MvH Dette



Svar på inlägget: Köpråd: Honda Civic



Leta upp en Honda civic VEI mellan 93-95 90 hk vtec-e. Drar runt 0,5L/milen. men kan säga det, haka inte upp dig med 0-100 tider, drar många bilar i kurvorna när man uppgraderat dämparna. Men dem vanliga LSI modellerna går bra dem också, eller även ESI med lite fler kraft under huven. men dricker förmodligen lite mer soppa.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka