Köpråd: Diesel Kombi 2010-2011

Halloj! S6'n kommer förmodligen bytas ut. Vad fan ska man ha istället? Fart är inte det absolut viktigaste! A6 känns allt för gammal för att gå och beställa en helt ny!? 5-serien har vi en hemma inatt den kändes okej men ändå fel på något sätt. Vet inte om det är en kombination av 528 (bensin) motorn och den sandfärgade inredningen som gör det? E-klass 350cdi hade vi hemma igår. Den kändes faktiskt riktigt riktigt bra! Vad hade ni valt i liknande klass? 4wd är ett VÄLDIGT stort plus! Vilket man ej ännu kan få på 5-serien =/



Svar på inlägget: Köpråd: Diesel Kombi 2010-2011



Audi Q5 3.0TDI eller Volvo XC60/V70 Awd kanske? Dom första jag kom att tänka på!


Tack för svaret! Tycker faktiskt både Q5 X3 och X1 är riktigt fjolliga bilar. De är liksom "fel" lite tjejigt. Ska det vara så ska det vara Q7 eller X5 som kan vara bra kandidater! Så tack för påpekandet!


Aha okej, jo jag håller faktiskt med Inte en Audi Q7 4.2TDI då?


Jag hade valt en 5 serie F10'an är den snyggaste 5 serien sen e39, och att BMW's dieslar är grymma! A6 är som du säger för gammal, annars e den snygg den med. Mercan är helt okej den med men jag kan inte med utseendet på den. Läs nya teknikensvärld där testar dem A6, F10, Eklass och saab 9-5. BMW'n vann.


Bmw's Diesel lär vara den bästa på marknaden det håller jag med om! Till saken glömde jag nämna att det finns en E-klass 350cdi 4matic begagnad på anläggningen i Eskilstuna! Med AMG paketet i kombination med luftfjädring! Precis en sådan bil som man i slutändan hade beställt! Det är en 2010 som rullat 600mil. De begär 639 för denna. Vet inte riktigt vart man hamnar med Bmw'n? Detta är då denna bilen. Bild på Bmw'n skickar jag upp imorgon!


gick in på bmw.se o försökte kolla priser men den funktionen fungerade inte, men priserna springer iväg rätt fort! BMW kristianstad hade en 530d sedan med den mesta utrustningen, den kosta 820-850 tusen. så priset på den mercan är helt okej tycker jag om den har mycket utrustning. edit: såg bilderna, AMG paketet gör stor skillnad! rätt snygg faktiskt


Ja det är ju tyvärr så! Ja Mercedesen har väl nästan allt utom minne till båda framstolarna. dvs navi, största stereon, sensorer ink backkamera, panoramatak, telefon, läder, eldriven skuff osv. Ja AMG paketet är ett måste annars ser dom bra gubbiga ut! Sedan går det att sänka den lite med luftfjädringen också! Och på med ett par 19-20" Men som sagt ös på med kommentarer! Gärna bilar jag inte tagit med i kalkylen!


audi Q7 med v12 diesel.....


Ja utan tvekan en Q7 V12 TDI:) dem går bra !






Det ska vara tyskt helt klart. Den nya BMW 5:an är fin men tyvärr för trång, åtminstone i vårat fall. Mercedes E klass är en bra bil. Men kvalitetskänslan är tyvärr lite sämre än för motsvarande Audi eller BMW. Du har inte tänkt på en ny A7 då? Den kommer vecka 48 till handlarna i Sthlm. Provkörning har ju redan bokats givetvis! En sådan med en maffig diesel blir nog ett trevligt ekipage. Alternativt nya A6:an som kommer till våren. Audi Q7 är för stor - på utsidan. Insidan är för trång för oss. Dessutom skulle jag nog inte vilja köra runt i en Q7 dessa dagar. De är väl kallare även på begagnatmarknaden. Köp inte en stor suv helt enkelt! E klassen i Eskilstuna var ju galet läcker! Den kan du nog bli nöjd med, såg, som tidigare nämnts i tråden, mycket fin ut, AMG paketet gör stor nytta!


Mercedes 350 CDI är galet fin! äger själv en 320 cdi -06 med det mesta i utrustningsväg.... 7G lådan är också underbar! Klart rekomenderat köp!


Nya VW Touareg kanske? Finns med V8 diesel på 340 hk och 800 (!) Nm! 0-100 på 5,8 sekunder Snittförbrukning blandad körning på 0,91 l/mil tror jag det var! Tror grundpriset låg på 690.000 kr.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka