Köpråd audi s4 98 till 00

tjenna sitter o föndera på o skaffa en audi s4 och ha som året runt bil. men vill vet lite vad dom dra pär mil och för och nack delar med dom. tack i förhand



Svar på inlägget: Köpråd audi s4 98 till 00



nackdelarna är att dom har kolvringarna i grillen


Håller med Dafit


det är fina bilar allt. men vil ju veta lite mer om dom


Audi har aldrig och kommer aldrig vara fina bilar... Hur många Audis går det utan turbo från fabrik som håller jämna steg med tex. BMW????


Men kan du lägga ner skitsnacket och svara på hans fråga istället? Ska du ha turbomodellen eller V8an? Man åker riktigt skönt i dom bilarna, riktigt rejäla bilar. Dock är V8an jäääävligt törstig, du kommer aldrig under 1L/mil.


Tur att det inte är du som ska köpa en audi då! Han frågade inte vad du tyckte om audi! Sorry för off-topic blir bara lack på folk som klagar på andras "bil-smak"


Min drar runt litern blandat körning (chippad) Nackdelar vanliga fel: Dumparna läcker,Magnetventil trasig,Lmm är något av detta inte intack kan dom känns väldigt trötta. Annars vet jag inte: Turbosarna ska vina lite men inte låta illa.


oki doki tack för svaren=) det blir inte v8an utan v6 med turbo som gäller. mvh


någon mer som har erfarenhet om dessa bilar??






kom igen nu då audi folket hehe. öss på med info


Har ingen aning om hur dom är att Äga. Men har kört en Dahlbäck trimmad S4 bi-turbo, låg på ca 330-340 hk och rörde på sig riktigt bra, dock var den ganska törstig, låg mellan 1,5-2,0 L/Mil, med en hel del gasning däremot =P


Ska du köpa en s4 mellan de årsmodellerna så köp en årsmodell 99B lr en 00 absolut inte en 98. Den första modellen hade en "plåtbit" sittande i grenröret för att få ett förbättrat avgasflöden men med tiden så rostade den "plåtbiten" och små bitar lossnade och flög in i turbosarna och så va de skrot. Men det åtgärdades till 99B modellen, och den fick även en facelift invändigt och utvändigt. Annars är det bra bilar som är riktigt kul att köra.


oki doki då ska en kolla på dom nyare då. det e ju väldigt bra o vet sådant ju. tack för svaret


är det inte mer folk som åker audi s4 dom har mer att säja om dom ?? hehe


kollat på nordicaudi forumet?? finns endel


har kollat lite där men hittar inte så mycket


ingen som har mer info om dessa bilar ??



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka