Köpråd!!!! Honda CRX VS Volvo 850 T5

tjenare är lite sugen på att köpa en bil funderar på honda crx eller volvo 850 t5 ? vilken ska jag vällja , vilken hadde ni valt, för och nakcdelar!!!! Mvh lajnas



Svar på inlägget: Köpråd!!!! Honda CRX VS Volvo 850 T5



honda crx alla gånger


Klart du ska ha en crx..


CRX med v-tec, annars 850in.


Volvo alla gånger, bra trimningsmöjligheter, finns delar och trim precis ÖVERALLT, går att få cirka 300-330 driftsäkra hk utan allt för mycket meck, då är det en förbannat rolig bil(brorsan hade en med ca 300hk, väghållningssats osv), plus att en turbomatad femma låter ju så jävla mycket brutalare än en fyra. Nackdelarna är väl att dom börja bli lite till åren, svårt att hitta en som inte är sönderskruvad för ett vettigt pris, polaren letade efter en 850 T5 men han hittade ingen här i trakterna(göteborg, älvsborg) som var vettig. Hondan har jag ingen som helst erfarenhet av utav, förutom att jag tycker att den är skitful och låter som en irriterande mygga när man får ett sportsystem på dom, detta är ju iofs min högst personliga åsikt.


beror ju lite på vad du har för krav ... tror det är bättre väghållning i hondan, volvon har väl fördelen med att det är lite mer utrymme i bilen + att en femma låter alltid lite extra mysigt


Vrf hadde du valt crx:en ist för volvon ?


Spenderat en del tid med en CRX och gud vilka underbara bilar det är! Tråkigt bara med baksätet men annars är dom riktigt grymma! CRX v-tec utan världens jävla kjolpaket och annat plast skit är en riktig bil!


2 så helt olika bilar Jag tycker CRX:en bjuder på mer körglädje och är mer "busig" underbara små bilar. Volvon får du mer komfort,plats och om åka riktigt fort tarmen suger är det ju en potent motor att krama kusar ur.


Volvon lätt crx:en är ful tkr ja






med crxen får du en ROLIGARE bil samt håller värdet bättre. 850 ska du välja om du vill ha mer utrymme samt lite snabbare rakt fram. Den som säger att en volvo 850 är roligare att köra än en crx... den har aldrig kört en crx Ska även tilläggas att crx'n med vtec motorn inte accar mycket slöare än 850in... tänkt vikt/hk. Sen är det ju 100ggr roligare att köra en bil med riktigt motor istället för en med turbo.


ja det där om värdet på en crx måste jag hålla med om ! de verkar hålla priserna jävligt bra !



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka