Köpråd: Bil komfort och prestanda!

Hej, Nu när jag är av med Saaben så letar jag efter en liknande. Har kollat efter 9-3 aero men få har det jag söker. Nu undrar jag om det kanske finns andra bilar som ger samma egenskaper som 9-3an. Själv är jag fast vid 9-3, men är öppen för förslag. Dock inga japanare och tyskar(älskar tyska bilar, men har mina anledningar till varför jag ej vill ha en sån..) Vill heller inte ha 9-5. Vill gärna ha avtagbar dragkrok och mok-värmare, utöver det vanliga en Aero har! Ett absolut krav är att den ska vara original (!!) Budgeten ligger på 40-50k, då räknar jag med att det går att pruta nån tusing.. Tack, Mvh Ps. Blev av med Saaben MOT min vilja. Hände lite grejer.. kommer lägga upp bilder på den snart Ds.



Svar på inlägget: Köpråd: Bil komfort och prestanda!



Du älskar tyska bilar men vill ändå inte ha någon? Köp din drömbil 93 Aero och köp till det som fattas om nu så få har det du söker.


"bmwgrabben" och du vill ha saab? Hur går det ihop


Namnet är gammalt.. Har som sagt mina anledningar till att jag ej vill ha tyska bilar och aldrig tyckt om japanare!


Svårt att välja åt en annan person som säger säg gilla en sak men vill ändå inte köpa det han gillar. Mitt råd till dig är ändå att köpa dig en 93 Aero eller en Audi det är bra bilar med bra komfort och prestanda.


Vad är det för idiot som klämmer in ett gäng skitiga dubbdäck i skinnsätena? Läste något om att bilen din blev uppeldad? Vad är det som händer i Västerås egentligen? 10-15 bilar på ett par veckor. Jävla idioter det finns, men dom har väl ingen lokal att vara i... Här utanför mitt fönster tände dom på en bil för bara ett par veckor sedan. Polisens insats var ju minst sagt minimal. Dom rastade vovven 5 minuter i fel riktning mot den självklara flyktvägen, och åkte sedan hem igen. Hoppas att du får ut en rimlig summa för bilen och inget skambud från FB.


Polisens jobb? Det är ju ett skämt. Hela svenska systemet är ett skämt!! Det bränns bilar, värdetransporter rånas, o allt va det är och polisen är ute o kollar upp hastigheterna på bilisterna. brorsan blev tagen påväg hem från jobbet, 52 på 50väg. Det är ju LÖJLIGT!! en dagslön åt helvete, men andra som bränner o rånar får ju gå fria, på skattebetalarnas bekostand (!!!) Rättsystem i Sverige?!


Jag vet inte ens varför jag startade denna tråd. Volvo är inte min typ av bil, inte dom nyare iaf. Möjligen 740, 850, 940 osv. S70 som "nyast".. Står fast vid 9-3 Aero Tack iaf..



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka