Bmw 520i E34 Förbrukning och köpråd

Tjenis! Undrar vad det är man skall kolla på vid köp av en Bmw 520i e34. Typiska fel? rost? och annat som kan vara i köpets väg. hur är det med fröbrukningen? landsväg, blandat, stadskörning? är en 89a jag kollat på, vet att man borde köpa 90--> när de lanserades med ny maskin men hittade en 89a som såg pedantskött ut så. Manuell växellåda är det på den också.



Svar på inlägget: Bmw 520i E34 Förbrukning och köpråd



jag skulle inte köpa 520 överhuvud taget på tok för liten motor till den karossen minst en 525 dem drar inte mer med större motor snarare tvärt om inte speciellt dyrare heller. Annars är väl rost o drivlina de viktigaste att kolla på


520i duger om det inte är prestanda du söker, men M20 på 129hp är verkligen ingen raket och gammal bil med gammal motor gör ingen snåljåp av den heller. En gammal 520i är mer mysbil, hittar du en fin sådan till ett bra pris är det kanske ett bra köp men annars hade jag tittat efter en 525i med M50-sexan av samma skäl som fredde85 anger. "Bra att veta" hittar du under begagnatguiden för E34 på www.autopower.se!


okej, men min ekonomi räcker inte hur långt som helst. Klart det finns många 525or här i Finland till salu men har ganska hårda krav på vad bilen skall ha och hur långt den har rullat men ingen som har uppgifter på förbrukningen?


Dom drar på rätt sida litern iaf


Räkna med litern per mil åtminstone, det är vad Bmw angav och jag tror inte åldern har bättrat på den siffran.


Skulle aldrig köpt en E34 med M20 motorn.. Den kräver så mycket mer skötsel än M50n och har sina svaga punkter. Sen hade jag bara kollat på 520 om jag tänkt byta ut motorn till 2.5litarn. Köra med 2litarn är enligt mitt tycke bara dumt. Mindre hästar och dricker typ lika mycket sås som 2.5litarn.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka