Mazda 6 samlingstråd

Tänkte starta en tråd för alla Mazda 6 ägare på garaget! (om det är OK att göra så?) Eftersom att det är relativt få som har Mazda 6 frågor här på garaget kan man samla allt under en tråd: *Allmänna frågor *Tekniska frågor *El-relaterat osv.. Ett bra och snabbare sätt för oss med en 6a att få hjälp snabbare



Svar på inlägget: Mazda 6 samlingstråd



Bra initiativ! Håller tummarna på att det går bra.


Riktigt bra initiativ!!


Gött snack!!


var bra!!för en mazda 6 kombi är exakt va ja ska köpa


Kul att ni gillar det! Det kommer nog att hjälpa alla, så upp med alla sorts frågor ni har så kör vi, haha. Vilken årsmodell kollar du på "bmx"?


allt mellan 03-07.de ända kravet jag har är att de ska vara en automat


självklart! men den måste ha innehåll likt de andra (klistrade) trådar med information. skapa en seriös tråd i ett worddukument på din dator och fila på den tills den är outstanding gällande bilmodellen. samlade köpråd, saker att tänka på etc, länkar till bra sidor, bilder osv. Som den ser ut nu så är det bara en chat vilket inte är okej. Det blir absolut inget snabbare sätt att få hjälp som den ser ut nu även om tanken är god. 13§ Vett och etikett .Personliga ärenden, "chatt" och liknande får inte förekomma i forumet.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka