Köpråd: potent sportbil med god hållbarhet.

Hej! Jag är på jakt efter ny bil då man efter en fin sommar av bilträffar och dylikt blivit väldigt sugen på att få leka av sig lite innan man blir för gammal för att spruta runt i någon dunder japs eller dylikt Så till själva frågan då; jag har läst och kikat på ett flertal bilar och funnit vissa som passat mina planer väldigt bra men dessa har då oftast den negativa biten av att kräva god mek-kunnighet. Jag har absolut inte tummen mitt i handen utan reder ut mindre ingrepp och små-pill men att riva en motor eller plocka ur en växellåda har jag ingen erfarenhet av. Jag skulle vilja ha en bil som kör ifrån majoriteten vid en bilträff, en bil som tål att lekas med på parkeringsplats utan att rasa så fort man gasar, en stryktålig bil med kraft och snyggt utseende. Bilar jag kikat sedan tidigare på har varit; Skyline r33/34 Gts-t något moddade bilar med trevlig spec, Supra mkiv v-styrd BuP eller snarlikt, 200sx s14/15 med mycket mods. Evo/impreza/Skyline GTR ; lite sugen då det är fina bilar men 4wd är inte riktigt vad jag är ute efter då tanken var att få bränna lite däck. Men Vilken av dessa bilar vore en bra bil för någon som inte vill meka mer än man kör, eller kanske något helt annat förslag? Tack på Förhand!



Svar på inlägget: Köpråd: potent sportbil med god hållbarhet.



Alla är väl bra förslag om dom är VÄLBYGGDA. Välbyggd och välmappad så kan dom hålla väldigt länge utan större ingrepp.


*Skyline r33 säger jag! inte allt för dyra o går riktigt bra original med lite uppställt ladd! *Supra är ju dubbla pengen rätt tunga för att leka med original men jävlar så snygga *200 sx är lite klena enligt mig o då är det ju att börja skruva motorn är ju inte känd för att vara en evighets maskin, men dom är ju inte farligt dyra o roliga att leka med men köp isåfall en bil som är lite trimmad * 4Hjulsdrivet kommer du nog trötna på i längden, för det skulle jag göra Skyline utan tvivel står sig oftast kvar i pris när du ska sälja den!


Eftersom du inte skrev någon budget så blir dessa mina förslag: Lamborghini Murciélago, Bugatti Veyron, Koenigsegg CCX eller Tesla Roadster . Med någon av dessa tre bör du köra ifrån det mesta Nöjer du dig med "lite mindre" så kommer säkerligen en Skyline eller Mazda Rx7 tillfredställa dina behov.


Dagens goda ord, frågan är ju bara hur man vet sådant i förväg när det gäller denna typ av bil som oftast är ungdoms körda sedan dag 1 och inte precis pendlar mil hehe


Finns supror som kör med 900rwhp med orörd maskin, det kallar jag för god hållbarhet, potent och välbyggt. Drivlinan är också skottsäker i princip, förutom kopplingen som man byter redan vid BPU trim.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka