Köpråd: SUV, Stadsjeep, runt 200k max!

Hej Nu har jag haft min lilla c1a länge och riktigt tröttnat på slö liten trång bil. Nytt jobb innebär nya pengar och nu vill jag ha en SUV/stadsjeep. Jag har kollat runt en hel del och läst en del trådar men inte riktigt hittat exakt vad jag vill ha. Närmast just nu hamnar ett stycke... BMW X3 Det finns fler som lockar men just X3an ligger nära min prisnivå och jag vill absolut köpa från bilfirma. Fråga inte varför Iallfall, min fråga är om jag kanske har missat något eller kanske kan hitta en hetare inom kategorin. Mina krav är rätt hårda men det handlar mer om att komma så nära målet som möjligt. - 200k är max, jag kan gå liiiite över men inte mer än max 10k - Den ska va snygg, x3an kanske inte är snyggast men den har de gemensamma delar som gör att den ligger på topp just nu som sagt. - Den ska ha bra kraft gällande fart. Jag vill inte sitta i en slö bil igen. - Utrymme är viktigt men ska inte påverka utseendet. Kolla x3an så ser ni ungefär vad jag är ute efter. En annan tänkbar är Nissan Murano men den verkar lite lite tveksam men ändå lockande. Den håller inte riktigt men ändå lite över många andra. I grunden kanske man får konstiga tankar kring varför jag vill ha en sån här bil men min situation just nu kräver ett bra bagageutrymme då jag behöver i lasta ett av mina jobb men behöver inget överdrivet stort utrymme. Och jag är garanterat trött på att köra i snö och fastna på isen med c1an från förra året. Sen är jag också extremt trött på slöheten på c1an. Till sist finns de ju massor av kombis och annat men jag vill verkligen ha helbyte och inte gå halva vägen och ta något som är c1 gånger 2. Kanske om det finns en ultrahet kombi kan jag tänka mig men annars nej. BMW X3 Nissan Murano Jag har sett snygga audis, lexus osv men tyvärr ligger dom på allt för höga priser men hittar ni någon som ligger rätt så tipsa gärna!



Svar på inlägget: Köpråd: SUV, Stadsjeep, runt 200k max!



Mina rekomendationer är kanske inte det du tänkt dig. Jag åkte i somras 500 mil i USA i en sån här och det är nästna min drömbil nu! Blev sjukt förälskad i den även fast den inte lever upp till några av mina krav jag har på en bil! Det var en sån här! http://www.blocket.se/stockholm/Chevrol . =9&w=3 Kostar fortfarande lite mycket men det finns dom lite älde som jag är övertygad om att det är minst lika bra bil! Och dom är GIGANTISKA! Du får nog in kaknästornet i reservhjulsbaljan i en sådan! http://www.blocket.se/vastmanland/Subur . =9&w=3


Du gör helt rätt i att köpa en X3, smidig med tanke på storleken och en rejält kompetent vägvagn; Känns som en Bmw 3a att köra och är vassare än de flesta av 3-seriens konkurrenter trots att man sitter en våning upp. Att den dessutom är en av de mest felfria modellerna i SBP´s statsistik (I toppen med 0 modellrelaterade fel tillsammans med tex. Corolla) och att Bmw har både bland de mest nöjda ägarna och att X3 är billigast i klassen i service gör det inte sämre. Kanonbil räcker inte till, kan verkligen rekommendera modellen. Alternativet om du inte är så intresserad av körglädje och väghållning är Lexus RX400h, stor och klumpig jämfört med X3 men tillbakalutad, bekväm och en kanondrivlina i och med hybriddriften.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka