Köpråd volvo 945 vs 855

Hej jag skulle vilja höra era åsikter och tankar vid bilköp av antingen en 855 se/ glt eller en 945 llt Skriv bara allt ni kan komma på. Allt är till hjälp Några intresanta saker: Bränsleförbrukning Vanliga fel Reparationskostnader Driftsäkerhet



Svar på inlägget: Köpråd volvo 945 vs 855



bränsleförbrukning borde vara till 850s fördel, jag ligger på blandad körning enligt färddator på 0.72 på min v70 kommer runt 90mil på en tank. framhjulsdrift gillar jag bättre för en säkrare bil (svor över min gamla 740 över att den var så halkig bak), driftsäker är båda typerna av bilar, dock är det dyrare delar till en 850, kanske har igen det på bränslekostnaderna. Men undvik 850 före 94 eller med 4bultade fälgar, gärna 95 och framåt Ska du köpa en 850 se till att kamrem är bytt, kopplingen är dyr att byta på verkstad så se till att den är frisk, vevhusventilationen är vanligt fel på 5:orna så det bör vara åtgärdat. Sedan så är en 850 betydligt roligare invändigt med sköna säten/snyggare interiör känns fräschare. 940 är mer pansarvagn, billiga delar och en riktig arbetshäst. Väldigt billig att äga med service och enkel att laga det mesta själv så länge man har ett domkraft och en hylssats och lite tid.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka