Köpråd: BMW 325 -87

Ska följa med en och titta på en BMW 325 -87 som har gått ca 23500 mil. Kamremmen är bytt vid 21500 mil men det var för ca 8 år sedan. Är det något vanligt fel på dessa? Vad kan ett bra pris vara för en 325:a?



Svar på inlägget: Köpråd: BMW 325 -87



Läs begagnatguiden på www.autopower.se för svar, det är en bra bil men det är rost och eftersatt underhåll som tar död på dem. Kamremmen hade jag bytt för säkerhets skull, det kan nog vara dags om den är 8år gammal och har stått mycket (?) samtidigt som ett rembyte är långt mycket billigare än ett haveri. 325i E30 börjar bli lite av en kultvagn, en fin sådan kan utan problem gå för 15-20.000:- utan att vara direkt dyr. Men det är mycket körglädje för pengarna, lycka till med köpet!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka