Köpråd angående subaru impreza!

nu blir jag fan inte klok på allt med pse, wrx, sti osv på dessa bilar:). jag vet inte alls om det blir en subba lr inte, men tanken har nu slagit mig. Jag har kikat på petter solberg modellen, vet ju att det är ställbara diffar på den, men är det så mkt annat?. har även kollat blocket nu och pse har ju 265 hk medans dom andra wrx sti har 280 hk enligt tabellerna där, ju mer hästar ju roligare blir det ju också kan jag tycka. gärna svar från dom som verkligen vet. har väl tänkt köpa en -05 lr -06 typ, har sett påståenden att -05 och uppåt är lite bättre. tack på förhand...



Svar på inlägget: Köpråd angående subaru impreza!



ingen som vet?


du kan ju börja med att använda sök funktionen här på forumet och läsa alla trådar som finns om just impreza köp och sen när du har gjort det så kan du gå in på http://www.impreza.nu/forum/ och läsa alla trådar som finns där med, har du fortfarande några frågor sen när du har gjort det så är det bättre att du ställer dom på impreza forumet än här på garaget för där får du garanterat snabbare och bättre svar än här.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka