Köpråd: GPS

Tja! Hade tänkt fixa min första GPS, och eftersom jag inte kan ett dugg om dem så får ni ta hänsyn till mina frågor Vilken är mest lättanvänd? Är det alla GPS som "talar" , typ sväng höger, vänster o.s.v? (sådan önskas) All info om GPS hjälper. Budget: 0-2000kr Tackar på förhand!



Svar på inlägget: Köpråd: GPS



Vad har du för krav på GPS:en? Eller om du inte har någon koll alls, vad tror du att du har för krav/vill ha för funktioner?


Vilka kartor är aktuella? Har du en mobiltelefon med bluetooth? Vill du kunna "ringa" från GPSen? Vill du ha stor eller liten skärm? Vill du kunna se hur hög bilen/lastbilden kan vara för att ta vissa vägar? Vill du se hur högt ovanför havet du är?


Det mesta kan nog butiken tala om för dig men upp till 2000 kr så tror jag att du får en bra Navigator som det egentligen heter. GPS är systemet du använder. Många pratar nog, de flesta skulle jag tro. Du kan fråga om uppdateringar...hur många som ingår eller hur länge du kan uppdatera. Jag har haft min i snart tre år och den kostade då c:a 2000 kr men de har blivit billigare och jag har aldrig uppdaterat den. Man klarar sig i ganska många år utan uppdatering har jag märkt. /Benny



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka