Köpråd volvo 760 V6

Jag ska eventuellt titta på en volvo 760 -88 med V6:a. Vet nån hur det är med barnsjukdommar för den årgången och den motorn? Och hur är det med reservdelar till motorn då det är en V6:a, är det svårt att hitta delar?



Svar på inlägget: Köpråd volvo 760 V6



Är det PRV-6an? Isåfall så lär man se upp med den, dålig konstruktion som med tiden orsakar något ras, om det var foder eller vad det var, någon volvonisse/delorean-nisse får fylla i =P


En av världens sämsta V6:or, folk brukar skänka bort volvo 760. Men om den går fint (för en PRV-6) så kan du ju alltid chansa att den håller ett tag. Annars satsa på volvos egna raka sexa, kom först i 960 tror ja.


Beror ju lite på, men en B280 som sitter i sena 760 är ju mycket bättre än B27/B28. Men fortfarande inte lika skottsäkra som rödblocken, kräver att man är noga med skötsel. Skulle dock rekommendera att titta på 960 istället, bra mycket bättre motor.


Kolla när de "våta"-fodrerna är bytta senast



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka