Köpråd: BMW 328iT -96. Några bra att veta ?

Hallå ! Är på väg att skaffa mig en 328iT. Har läst på och så men jag tänkte vara på den säkra sidan och kolla om någon har något att varna om eller liknande "heads up" ? Det är tydligen det vanliga felet med kliman. Sen nämnde han att det va något med batteriet bak också. Iallafall så uppskattas alla slags hintar och tips. Tack på förhand ! / Liebling



Svar på inlägget: Köpråd: BMW 328iT -96. Några bra att veta ?



Mycket trevlig vagn, modellens svagheter står förklarade på www.autopower.se under "Begagnatguiden" för E36. Några svagheter om batteriet som sitter höger bak har jag dock inte hört. Bilen har trevliga och trygga köregenskaper, men stabilitetssystemet ASC skapar en trevligare bil i halka och är ingen nackdel direkt.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka