Köpråd: 10.000 - 20.000

Nu är det så här har sålt audin nu och har absolut ingen aning vad jag ska köpa för nästa bil =/ Den ska i alla fall vara hyfsad bränslesnål och helst kombi. Nån som har förslag?



Svar på inlägget: Köpråd: 10.000 - 20.000



vaz lada kombi:P


haha jooo precis


om du vill ha en bränsle snål bil som faktist är hyffsat kul men ful som stryk och inte har nå problem med att den är ful då har jag vad du behöver. du får den för 2000kr:P


Vadå?


colt gti 89:P


jag klarar mig


jag klandrar dig inte:P


En bmw e30 320/325 kombi


dom om nånting är ju fula som stryk:P






Ja de finns typ ingen kombi som e snygg Dock går dom bra spec 325:an!


Audi A4 1.8T


Opel omega 2.0 kombi ?


2§ När du startar en ny tråd Viktigt: Skriv en korrekt formulerad rubrik som tydligt beskriver vad tråden handlar om. Trådar som inte följer rubrikanvisningarna stängs eller raderas utan förvarning. Se rubriksanvisningarna (3§ och 4§). Trådar och inlägg skall skrivas i för ämnet lämpligast forum. Samma inlägg får inte postas i flera forum (s.k. korspostning). Gör även en sökning efter köpråd.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka