Köpråd: Mellanstor bil! Max 8000

Audi -80 C4 eller den lite äldre versionen skulle jag vilja slå ett slag för. 1,8s har 90 hk, 2,0e har 115 hk och de är ganska snåla. Vanligt att de rostar under listen på dörrarna, och att bränslerören i stål rostar hål. Väldigt tysta och bekväma bilar för sin ålder. En sådan här och sedan pruta någon tusenlapp är väl inte så tokigt om den fungerar som den ska: http://www.blocket.se/dalarna/Audi_80_E . =9&w=3 Saab 900 gamla modellen är lätta att skruva men drar runt litern/mil och rostar ju som bekant något jävulusiskt i skärmarna. VW Golf eller Passat är väl inte så tokiga heller.



Svar på inlägget: Köpråd: Mellanstor bil! Max 8000



Ingen Audi..kostar över 8k också


Golf 3 Variant 1.8 90hk? Det e vad jag hadde skaffat iaf


Volvo 850 + Tyst + Bekväm + Hyfsat lättmekad + Bra rostskydd + Lätt att få tag på delar - Bakluckans rostskydd - Har lite mer kusar än 110 Ford Escort IV + Hyfsat tyst och bekväm + Relativt lättmekad + Lätt att få tag i delar + Stöldrisk likamed noll + Slitstark + Relativt pigg med 90 kusars maskinen - Dåligt rostskydd - Dåligt andrahandsvärde - Dåligt rykte


Golf kanske är intressant.. Volvon är för törstig och Forden kan jag inte sitta i; Jobbar med Ford och har för långa ben!


Rover 400


Golf säger jag bara! Snål och relativt rolig att köra. Kolla bara så att framvagnsbalken är bytt/lagad, är ett väldigt vanligt fel på dem.


Jag skulle höja en hand för Mondeo


Saab 9000 är ganska rymlig, bekväm, går att köra hyfsat billigt och inte överdrivet dyr i försäkring!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka